Events & Toernooien

.

 

TVVS Dubbel Challenge

Gehele Jaar

 

De jaarlijkse TVVS Dubbel Challenge zijn misschien wel de belangrijkste voor elke TVVS’er. Hier ga je de strijd aan met de andere leden van TVVS om de felbegeerde titel van Clubkampioen van TVVS. Een eer voor iedere tennisser van onze vereniging die veel aanzien verwerft. Er wordt gespeeld in alle categorieën (speelsterktes) in dubbel. De clubkampioenschappen vinden plaats gedurende het jaar. Alle leden worden uitgedaagd om deel te nemen en dit belangrijke toernooi op naam te schrijven.

 

Clubavond

April t/m juli + september t/m oktober

 

Dinsdagavond is de avond om op gemoedelijke doch sportieve wijze een paar leuke wedstrijden tennis te spelen met clubgenoten. Afgelopen jaar is de TVVS Clubavond uitgegroeid tot een geweldig evenement op de dinsdag waarbij veel verschillende leden van alle leeftijden en niveaus deelnamen.

Tijdens de Clubavond speel je tegen clubgenoten waar je misschien nooit eerder tegen gespeeld hebt. De clubavond is ook uitermate geschikt voor nieuwe leden en voor TVVS’ers die niet meespelen in de voorjaarscompetitie maar die het leuk vinden om gezellig een bal te slaan met andere leden. Verder zijn de wedstrijden zeer geschikt wanneer je aan het lessen bent en je graag de oefeningen in de praktijk wil brengen. Tijdens deze avonden wordt ook goed gezorgd voor de inwendige mens. De Clubavond is een laagdrempelig evenement waarbij iedereen de avond vrij kan inlopen. Er wordt gestart rond de klok van 19.45 uur waarbij er eerst een rackettos is en dan kan er direct begonnen worden! Voor speeldata verwijzen we naar de activiteitenkalender.

 

(V)echtparentoernooi

Juli

 

Sinds 2015 staat er een nieuw gezellig evenement op de activiteitenkalender van TVVS. Met een paar mensen is spontaan het idee opgepakt om een club toernooi te organiseren waarbij niet spelende partners kennis kunnen maken met de club, leden en tennis. Een erg gezellig en leuke dag tennis waarbij mede dankzij een aantal sponsoren er gezorgd werd voor lekker eten.

Leuk spel op elk niveau en veel lachende gezichten. Het kan zomaar gebeuren dat van 1 familie meerdere generaties op het veld staan! De gehele dag door een natje en droogje, wat wil een mens meer?!

 

 

Euregio Sport Open (18+)

Augustus

 

Het grote open toernooi van TVVS is het accon avm Open. Dit evenement is voor alle leden van alle verenigingen toegankelijk, zolang de baancapaciteit het toelaat. Het is een jaarlijks zeer competitief maar bovenal gezellig toernooi waarbij je als (mix)dubbel koppel kunt deelnemen in de categorieën 4,5,6,7 en 8. Ruim een week wordt er gespeeld op de banen van TVVS waarbij er veel activiteiten rondom de wedstijden worden georganiseerd. Het park wordt ieder jaar volgens een feestelijk thema aangekleed. Naast de strijd om de hoofdprijzen er is veel ruimte voor een lekker hapje en drankje.

 

 

 

Seniorenconvent (45+)

Juni t/m september

 

Van juni tot en met september vindt al meer dan 10 jaar op elke donderdagochtend het Seniorenconvent plaats. Op donderdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur is er gelegenheid voor 45+ leden binnen onze vereniging om deel te nemen aan de TVVS 45+ onderlinge competitie. Deze onderlinge competitie is een groot succes, de deelname was enorm afgelopen jaar hebben zich maar liefst 50 spelers hiervoor aangemeld